Brynäs IF

705133 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2301173

Sv: A propósito de nada
Jugge: Syftet med Wandell har väl varit att få in en tyngre och mer erfaren ersättare vid ev skada på i första hand Kvist och Birgersson, med god möjlighet att även konkurrera ut dessa båda.
Att den åtgärden kortsiktigt skulle förstöra lagdynamiken kan förstås och till viss del stämma, frågan är om den förstör så pass mkt att att Kvist och Birgersson verkligen tror att Brynäs därmed visar att man inte tror på dom i ett längre perspektiv?
Dom borde väl idag vara så pass proffsiga att dom inser och accepterar att dom kan bli bänkade till förmån för en äldre, mer rutinerad och härdad spelare som behövs i slutet av en oviss serie och ett potentiellt kvalspel.
Om Brynäs signat Birgersson och Kvist så är det väl ett tecken om ngt på att man verkligen tror på dom och inte tvärtom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Du svarade inte på min fråga om de tidigare Brynäs ledningarna. Har dom varit ”kompetenta och insatta yrkesmän”?? Eller antingen trött (Sundlöv) som tjänade enkla pengar eller helt verklighetsfrånvänd och vilse i pannkakan (Campese)

Förstår inte heller på hur du tänker att Wandell ska täcka upp vid skada eller eventuellt konkurrera ut Kvist och Birgersson. Har vi ordinarie lag (som nu) så är ju dom utanför laget… Som sagt, det finns brunkare att ta av, därav är värvningen av Wandell ännu mer oförståelig
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
Wandell kan bidra med utvisningsminuter, när han saknar matchtempo.....

Kan bli många hakningar från en som har KHL-spel i ryggmärgen..
Kommentera