Brynäs IF

705162 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2301925

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Om det hade varit så enkelt som att bara leta upp och hitta en vass och pålitlig målskytt som komplement till Scott och Rödin med -23 mille i ekonomi och pengarna dessutom ska räcka till andra delar av laget, så hade nog Alcen gjort det för länge sen.
Vi försökte hitta ett komplement till första och provade med Deschen, det funkade inte. Vis av skadan och pga ekonomin har vi provat med ett billigare alternativ i form av Olesen, som hade bra siffror från HA.
Klokt, smart, realistiskt, dumt i det läget?
Iaf i mitt tycke ett rimligt val att i det läget testa till 1:a utifrån bl.a ekonomin.
Så ja: alla ser att en vass målskytt ihop med Rödin/Scott hade varit kanonbra och där har vi inte lyckats lika bra som ex Växjö som har Rosen/Gynge.
I fansens drömvärld är det förstås bara för sportchefen att köpa det fansen vill ha och lyckas denne inte med det, då är det en usel sportchef.
Att det ex finns en ekonomi och tillgång på spelare att ta hänsyn till och som begränsar möjligheterna att hitta den rätte spelaren samt att vissa sportchefer helt enkelt och av naturliga anledningar är bättre än andra i sitt jobb kanske också spelar in.
Vad tror du?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:

vem är Rosen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Apropå firma Scott/Rödin när vi ändå har dom på tapeten och ifall deras resultat hittills ska bedömas som godkänt eller underkänt, så kan vi jämföra med ex Växjös firma Rosen/Gynge.

I Växjö som redan är ett etablerat och stabilt offensivt topplag har firman:

Rosen 11+ 22
Gynge. 20+ 23

I Brynäs har firman:

Scott 7+ 17
Rödin. 14+ 14

Skillnaderna i produktion speglar som jag ser det bara det naturliga och logiska då Växjö som sagt är ett topplag med ett redan etablerat och väl fungerande offensivt grundspel.
Till skillnad från Brynäs som dels har sämre material överlag och dessutom än så länge är under utveckling mot att bli ett förhoppningsvis etablerat topplag.

Slutsats: Både Växjös och Brynäs resp lag och firmor har presterat ungefär lika bra, sett till förväntningarna och vad man utifrån dessa borde förvänta sig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hej
Nu lägger jag ner Hockeysnack, orkar inte scrolla förbi golfbollen längre.
Tack för den här tiden(ni som ville snacka Hockey)
Kanske återkommer nästa år om vi är kvar i SHL.
Må gott
#33
Kommentera