Brynäs IF

713174 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2301887

Sv: A propósito de nada
Huge: Men det är ju gör fasen dina egna ord Huge- Ja, det är nog lättare för Rosen att producera i ett topplag med bättre omgivning, jämfört med Rödin som har en lite mer bärande/drivande och svårare roll i ett lag där omgivningen dessutom är lite sämre.
DU...försvarar ju Rödin att det är pga ett dåligt lag och att det är därför han inte gör så många poäng eller hur? Ditt eget resonemang!
Jag påvisar då att Rosen var bärande och drivande i AIK och gjorde massa poäng! Rosen var i första linan i AIK då och är det i Växjö nu!
Rödda är en av mina favoritspelare men pga att de kompetenta och ansvariga inte har sätt en " gynge" vid hans sida så gör han inte lika många poäng längre. Så trött på ditt dravel om att de är kompetenta och ansvariga vet bäst. Om de hade vetat bäst så hade de fixat en Clark en palushaj bredvid Rödin för längesen. Alla ser vad som fattas i detta lag Huge..Alla!
Jag hoppas att Manner fixar detta och att han får jobba vidare med laget och att han ges möjligheter till att bygga en offensiv.
Detta Brynäs klarar inte att ha minustecken i målprotokoll..i ekonomin..i publikintäckter för då har vi snart inget SHL lag längre Huge! O det ser alla ALLA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Om det hade varit så enkelt som att bara leta upp och hitta en vass och pålitlig målskytt som komplement till Scott och Rödin med -23 mille i ekonomi och pengarna dessutom ska räcka till andra delar av laget, så hade nog Alcen gjort det för länge sen.
Vi försökte hitta ett komplement till första och provade med Deschen, det funkade inte. Vis av skadan och pga ekonomin har vi provat med ett billigare alternativ i form av Olesen, som hade bra siffror från HA.
Klokt, smart, realistiskt, dumt i det läget?
Iaf i mitt tycke ett rimligt val att i det läget testa till 1:a utifrån bl.a ekonomin.
Så ja: alla ser att en vass målskytt ihop med Rödin/Scott hade varit kanonbra och där har vi inte lyckats lika bra som ex Växjö som har Rosen/Gynge.
I fansens drömvärld är det förstås bara för sportchefen att köpa det fansen vill ha och lyckas denne inte med det, då är det en usel sportchef.
Att det ex finns en ekonomi och tillgång på spelare att ta hänsyn till och som begränsar möjligheterna att hitta den rätte spelaren samt att vissa sportchefer helt enkelt och av naturliga anledningar är bättre än andra i sitt jobb kanske också spelar in.
Vad tror du?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63:

har det skurit sig mellan Rödin och Scott??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Jag ber om ursäkt, tar en avstängning som en man om detta upprör er, men denna sidan behöver verkligen en fredsmäklare. Ring Birgit, så ni får lite ro i era stackars själar.

Putin fick samma länk och tackade precis för denna ögonöppnare, 'hade jag ingen aning om' sa han och bad att få Biggans nummer omgående

www.youtube.com/watch?v=mQakZce3GhQ
Kommentera