Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2301866

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Det där var inget svar öht på min fråga:
vad har RR och Gynges produktion i AIK 2011 med Rödins produktion i Brynäs 2022 att göra?
Jag påstår att Rosen spelat i ett bättre lag och har haft en bättre omgivning i Växjö genom åren än vad Rödin haft i Brynäs eftersom du eller nån annan av nån anledning som jag glömt nu jämförde och drog in Rosen och Rödin i debatten.

Innan den här svackan med dålig produktion tycker jag att vi hade en godkänd målproduktion med tanke på att prio ett varit att sätta en stabil defensiv.
När man värvade Cibulskis och Wandell var det i första hand för att ersätta Nyberg då vi varit 1 back kort, nåt som alla härinne dessutom hela tiden har krävt.
Att man valde bort alternativet att värva en förmodat dyr och vass målskytt berodde sannolikt på att man inte hittade nåt som var tillräckligt bra för att slå till.
Isf bättre att lita på de målskyttar man redan hade och hoppas på att deras produktion skulle räcka och att den inte skulle försämras, ex pga en svacka.
Som vi tyvärr hamnat i och som i sin tur är nåt som det aldrig går att förutse när den kommer.
Där är vi nu och bara att hoppas på att det räcker för att leva vidare som SHL-lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Men det är ju gör fasen dina egna ord Huge- Ja, det är nog lättare för Rosen att producera i ett topplag med bättre omgivning, jämfört med Rödin som har en lite mer bärande/drivande och svårare roll i ett lag där omgivningen dessutom är lite sämre.
DU...försvarar ju Rödin att det är pga ett dåligt lag och att det är därför han inte gör så många poäng eller hur? Ditt eget resonemang!
Jag påvisar då att Rosen var bärande och drivande i AIK och gjorde massa poäng! Rosen var i första linan i AIK då och är det i Växjö nu!
Rödda är en av mina favoritspelare men pga att de kompetenta och ansvariga inte har sätt en " gynge" vid hans sida så gör han inte lika många poäng längre. Så trött på ditt dravel om att de är kompetenta och ansvariga vet bäst. Om de hade vetat bäst så hade de fixat en Clark en palushaj bredvid Rödin för längesen. Alla ser vad som fattas i detta lag Huge..Alla!
Jag hoppas att Manner fixar detta och att han får jobba vidare med laget och att han ges möjligheter till att bygga en offensiv.
Detta Brynäs klarar inte att ha minustecken i målprotokoll..i ekonomin..i publikintäckter för då har vi snart inget SHL lag längre Huge! O det ser alla ALLA!
Kommentera