Brynäs IF

716522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2302233

Sv: A propósito de nada
Jockster : Tränarna har alltid ett stort ansvar, men så länge Brynäs sportchefer fortsätter att mönstra ungefär samma trupp år efter år kan man inte vänta sig annat än ett bottenlag oavsett vem som tränar laget. Idén om att en ny tränare ska vifta med ett trollspö och göra ett bra SHL-lag av denna trupp är orealistisk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ” Tränarna har alltid ett stort ansvar, men så länge Brynäs sportchefer fortsätter att mönstra ungefär samma trupp år efter år kan man inte vänta sig annat än ett bottenlag oavsett vem som tränar laget”

Förvisso, men hade vi bytt ut mera spelare mot de med ”utvecklingspotential” så kan man vänta sig att åka ut så hellre bottenlag en sämst!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Exakt så därför är det helt meningslöst att säga att det är synd om Manner då han vet vilken trupp han har att tillgå samt det är hans ansvar att göra det bästa av situationen.
Att ha att det är synd om en tränare p g a truppen är ju väldigt konstigt för igentligen så är det ju isåfall synd om alla tränare förutom den tränare vars lag vinner SHL
Kommentera