Brynäs IF

620996 inlägg · 7887 ämnen

Inlägg #2303083

Sv: Ett värdigt avslut
Ove Myling: De håller varandra om ryggen helt klart. Psykfall får visst en moderator kalla forummedlemmat, det är helt ok, bara en sån sak. Locket på är det som gäller och snart kommer de att tysta oss, de kommer att börja radera kritiken och stänga av de kritiska.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ett värdigt avslut
Axle San: Hade du varit moderator själv och blivit utsatt för all skit som skribenter framför i form av klagomål och synpunkter, så hade du märkt att beteckningen "psykfall" ibland kan vara fullständigt relevant och korrekt som betyg på den klagande.
De enda som verkar hålla varandra om ryggen just nu är ömfotade, överreagerande och onyanserade skribenter som på fullt allvar tror att man kommer att få sin kritik tystad och raderad, bara för att elaka Huge råkat radera ett "meningslöst" inlägg i en möjligtvis naiv men ändock förhoppning om att få slut på en evighetsdebatt.
Ett inlägg som dessutom är tillbakalagt och finns kvar att läsa om man tror sig ha missat nåt intressant och nytt i den eviga retorikträtan.
+3
Låst ämne

Sv: Ett värdigt avslut
Axle San:

Om bara ni alla kunde lägga era intriger åt sidan hade det här forumet kunnat vara bra. Imorse läste jag att en skulle lämna, naturligtvis är samma personer kvar och bråkar när jag slutar jobbet. Det är så förbannat tröttsamt. Prata hockey för fan.
+11
Låst ämne