Brynäs IF

705151 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2307220

Sv: A propósito de nada
Axle San: Tycker ändå Dima används helt fel när han inte spelar ihop med Palve. Deras kemi ihop är något alldeles extra. Skiljer mil i spelintelligens mellan Ölund och Palve tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: ” Tycker ändå Dima används helt fel när han inte spelar ihop med Palve. Deras kemi ihop är något alldeles extra. Skiljer mil i spelintelligens mellan Ölund och Palve tyvärr.”

Tycker inte palve och Dimas kemi varit något extra de senaste matcherna på slutet. Eller de fick inte ut något av deras ”kemi” vill jag kalla det.
Jag tycker dima, palve och rödda känns lite som när man lirade på skolgården. Man sket lite i var alla utom de bästa var på plan. Dima släpper inte alls till vem som helst om han inte måste.
Palve och till viss del rödda har tendenser att ha detta i sig också.
Igår såg det ut som Dima gick parallellt med blålinjen för att ta av (tror det var) Ölund pucken som skulle kliva över blå vid sargen. Såg skitmysko ut! Palve sa jag var dålig center i fjol för han passade fan aldrig och linan fick inte ut mycket-det var hans solorajder som fick honom att se bra ut då! Med Dima kom en annan Palve fram dock. Det blir nästan en självprofetia att dima o palve har ”kemi”.
Rödda känns mer som jag är bäst så jag tar den hellre runt mål än passar de andra, de tappar bara ju bara puck.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Tycker som Så många andra här inne och även Manner att speltid förtjänar man.
Dima har inte varit nå bra senaste tiden. Det har dom 2 första kedjorna varit.
Palve och Sallinen passar perfekt ihop. Precis som Rödin/Scott/Molin. Och Eklind alt Gunler är bästa alternativ bredvid finnarna just nu.
Sen har du fel tycker jag. Spelinterligens har Ölund så det räcker gott och väl. Han är dessutom i bra form. Gör otrolig nytta i 3e kedjan och med Gunler. Däremot spelskicklighet är Palve bäst i laget. Men det är skillnad på dessa saker.
Är säker på att Dima ihop med snipern Gunler och spelinterligenta Ölund kommer bli en bra 3e kedja. Dessutom får vi ett bättre djup på kedjorna. BRA att Danielsson knappt spelar nått. Han platsar inte längre. Då är Birger till större nytta.

Wandell lär inte få mer istid om inte nån blir skadad.
Cibulskis likaså. Speciellt med tanke på att Lindstein redan i denna ålder är bättre än Cibulskis.

Berglund hoppas jag inte att jag behöver se mer på backen.

Veini kungarnas kung i målet!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Nah helt olika spelartyper men Ölund är en av dem i Brynäs med störst spelintelligens enligt mig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Dima är inte med i matchen längre, han är uppenbart påverkad av vad som händer i Ukraina. Eller om det är något annat men han åker runt och fyller år, får gärna spela i 3e nästa match för min del. Tror dima + gunler kan bli ett farligt radarpar dom också, likt palve och dima var tidigare.
Blir minst 1p på torsdag!
Kommentera