Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2308567

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det hade varit en riktig skräll om vi vunnit igår. Upprördheten tror jag beror på att Timrå, DIF och Malmö tog tre poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Honken72:
”Jugge: Det hade varit en riktig skräll om vi vunnit igår. Upprördheten tror jag beror på att Timrå, DIF och Malmö tog tre poäng.”

Så kan det absolut vara, men det är ju inget vi som Brynäs fans kan påverka alls. Så varför bli upprörd och spy ut galla förstår jag inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Honken72: är ju lite halvtrist vi möter bandyklubben igen imorgon. Med tanke på det sportsliga avstånd klubbarna emellan just nu. Helgen bör inbringa minst 3 p, annars är det nog bara stålsätta sig för kval.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan vi ta totalt tre poäng hemma mot Rögle och Oskarshamn och två eller helst tre poäng de två sista matcherna så bör vi vara säkra med tanke på målskillnad. Det är ju inte helt orimligt att det går. Är livrädd för DIF och TIK, men kan deras nuvarande form verkligen hålla i sig?
Tyvärr kommer detta säkert att avgöras i sista omgången, men som någon skrev, jag skulle ju inte vilja byta plats med något av de andra lagen. Det är väl så en får försöka se det.
Kommentera