Brynäs IF

713841 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2310216

Sv: A propósito de nada
För mig är det rätt självklart att de bör förlängas med tre spelare: Björk, Hedberg och Gunler.

Björk har under säsongen tagit ett stort steg mot att bli en bra tvåvägsback. Efter Bertilsson är han den backen som är bäst i egen zon. Dessutom har han tillräcklig nivå av spelskicklighet och en vilande x-faktor i sitt skott.

Hedberg är bara 22 år, hade en bra start och ett bra avslut på säsongen. Däremellan en jättesvacka. Men han är inspelad i Brynäs nu, han har ändå 16 poäng. Varför spela in en ung spelare i laget för att släppa honom innan hand genombrott. Tror de flesta som såg Hedberg i allsvenskan är rätt säker på att han skulle bli en bra shl-back. Låt det hända i Brynäs. Hedberg är kanske vår största talang efter Gunler. Och definitivt vår mest spelskickliga om Genoway försvinner. Ett bra lag behöver spelskickliga försvarare.

Gunler har gjort 13 mål som 20-åring. Om vi inte försöker behålla honom kan vi lika gärna lägga ned verksamheten.

Sallinen är helt en fråga om vilken lön han begär. Han räcker absolut i en tredje eller fjärdekedja. Han kan spela på en kant med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Hedberg har ju dessutom om vi skall tro rykten haft det tufft med mycket utanför hockeyn som stört speciellt under försäsongen.
Jag tror att hans genombrott kan komma rejält nästa säsong.
Kommentera