Brynäs IF

714192 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2314016

Sv: A propósito de nada
mk: Så Höken berättar för Sanny som låtsas tipsa om värvningen för att verka kunnig. Riktigt lågt om det är sant faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: "Så Höken berättar för Sanny som låtsas tipsa om värvningen för att verka kunnig. Riktigt lågt om det är sant faktiskt."

Finns ingenting öht som indikerar eller bevisar att Sanny bara har lyssnat på vad Höken har sagt om Johannesson och sen själv låtsats ha tipsat om/upptäckt denne för att försöka framstå som kunnig.
Lägger ut länk till podden, lyssna från ca 35.30 där man först pratar om Brynäs i allmänhet och lite senare om Johannesson.
Höken låter t.o.m lite förvånad när Sanny nämner sin JH-spaning, låter lite väl konspiratoriskt att det skulle vara en fejkad förvåning för att då Sanny att framstå som kunnig fastän han inte haft en aning om vem JH är, typ.
Som sagt, avgör själva och dra era egna slutsatser...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det är ju betydligt mer sannolikt att det faktiskt gått till så än att det på riktigt var ett ”tips” av Sanny. I så fall skulle Alcén ha lyssnat på podden på måndagen och sedan ha gjort affären ”muntligt klar” inom ett par dagar. Helt orealistiskt såklart.
Kommentera