Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2315525

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Jag är nöjd med att slippa kval den här säsongen. Vore däremot djupt missnöjd om man behöll samma lag och därmed inte skruvar upp förväntningarna/målsättningen/kraven inför nästa säsong.

Förväntar mig en klart bättre trupp nästa säsong och kraven blir därefter.

Om Brynäs kan behålla Rödin, Scott, Timashov och Palve - och adderar två kedjespelare av Normans/Wedins kaliber, men kanske inte nödvändigtvis just dom, så blir toppkedjorna omedelbart vassare.

Backsidan borde nästan inte kunna bli sämre. Kinnvall är en bra värvning men jag hoppas inte att man förlitar sig för mycket på att ösa istid över honom, med tanke på hans skadehistorik,. Just nu får man ut väldigt lite för pengarna av framförallt Genoway och K.Berglund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: visst, skönt att slippa kval, absolut. Men som sagt jag har större krav än så.

Ser vi rätt många år bakåt så harvar vi på i bottenregionenerna, dvs ”uppskruvningarna” har uteblivit.

Vi fakirer är så skadeskjutna av historiken att vissa är nöjda med att inte åka ur i år. Till AlLA, läs den meningen igen …., sorgligt, tycker jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, med de förutsättningar vi gick in i säsongen, med dålig ekonomi och troligen sämre trupp så var ju ribban lagd, nu kan vi förhoppningsvis bygga om och bygga rätt för att ta steg i rätt riktning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Synd att andra lag lär fläska på ordentligt under sillyn ☹️
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Yes. Om Kinnvall håller sig skadefri är det en "bonus". Måste finnas god backup där. Och då menar jag inte en Johannesson. Utan nåt mer meriterat.
Kommentera