Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2320654

Sv: Slutspelet 2022
Charliejfz: Tycker att det är Rögles tur i år. Höll på er redan förra säsongen och tycker att ni har alla spelartyper man behöver för att vinna bucklan. I år kompletterat med finalrutin vilket är nog så viktigt.
Dessutom spelar Rögle hockey på hockeyvis = kul att titta på.

Så lycka till!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
KalleTeodor: Jag är smått imponerad över Rögles resa på ganska få säsonger.
Verkar göras väldigt mycket bra saker i den föreningen, med tanke på att trots tongivande spelare som lämnat klubben, så har man lyckas vara på toppnivå säsongen efter ändå.

Tror det var Sanny Lindström som sa tidigare att Chris Abbott hade stenkoll på spelarmarknaden när det kommer till spelarnas CV och vad deras skäliga lön bör vara.

Blev det budgivning och det drog iväg för mycket, så släppte Chris Abbott just den spelaren för att istället hitta någon annan lämplig och prisvärd spelare.

Precis som du säger, så tycker jag att det vore kul om Rögle vinner.
Luleå är väl på 2a plats på grund av Bulan, och att jag känner lite sympati för säsongen 19/20 då Luleå hade mycket goda chanser på att kunna knipa guldet om inte slutspelet hade blivit inställt.

Sen så måste jag säga att det känns väldigt lovande gällande Brynäs framtid, mycket tack vare Manner och Ari P.
Mikko är helt enkelt fantastisk och det bästa som hänt Brynäs på länge PUNKT. :)

Sen behövs det göras skeppning till höger och vänster med spelare som har utgående kontrakt, även om det är hårt så är det ett nödvändigt ont om Brynäs vill kunna avancera i tabellen nästa säsong.
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
KalleTeodor: Rögle eller Luleå hoppas jag på att vinner bucklan
Kommentera