Brynäs IF

714125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2329410

Sv: A propósito de nada
Jag hör från mycket trovärdig källa att Nicke kommer lägga av med hockeyn. Får alltså inget nytt kontrakt. Väntat iofs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:
När sätraåsen är tyst blir jag extra glad då jag ser ett inlägg från dig, som bevisligen har haft någon inside the bunker att få information ifrån.
Du har påvisat saker förr, inte bara spelare utan även händelsen som tex med Bulan innan det kom ut (och som det rådde striktare sekretess kring från arbetsgivaren).
Sen förstår jag så klart att din källa/källor kan ha överfört eller snappat upp något i korridoren, som vi alla gör på våra jobb, och det som då framstått vara ”klart” sedan raserats i sista stund!

Keep it up Pettis!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: skulle gärna se Nicky D som J20 tränare. Han säger oftast kolla saker i intervjuer och ha verkar har grym vinnarskall samt lite tjurig som Brynäs var in the old good days
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Ren spekulation från mina sida, men: Det där ”tricket” har du gjort förut. Att Danielsson ska lägga av med hockeyn om han inte får förlängt med Brynäs har han själv sagt. Och det är ju högst troligt att han inte får förlängt. Då drar du till med en chansning att du ”fått detta bekräftat från en säker källa”. Och när detta sedan sker kan du dyka in här på forumet och säga ”vad var det jag sa, jag var först med denna information”. Och så vill du får legitimitet som forumets sillykung.

Ta inte illa upp, men jag skriver detta för att andra inte ska tro att du på riktigt sitter på säkra källor. För när du om någon vecka skriver att ”du hör att spelare x kan vara aktuell” så vore det synd om folk får falska förhoppningar baserat på rykten helt utan substans.
Kommentera