Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2329939

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ja, det är ju uppenbart att många andra SHL-klubbar kommunicerar ut om spelare som lämnar kort efter deras säsonger avslutats. Det är svårt att se VARFÖR Brynäs inte också kan göra det och vad man i allsin dar tjänar på att dra ut på tiden? Den mest logiska förklaringen som jag kan se är slöhet på kansliet, varför skulle man annars vänta med det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det mest logiska är slöhet på kansliet. Efter förra säsongen tackade vi av spelarna som fått sluta i augusti. Patetiskt uselt skött. Kommunikationen behöver steppa upp ett antal nivåer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det enda jag kan tänka mig är man inte ville flytta fokus från damerna förra veckan. Vet inte om jag egentligen köper det heller men nu när de har spelat färdigt borde det verkligen inte finnas något att fundera över längre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, det är väldigt amatörmässigt hanterat när man ser hur alla andra klubbar gör när de avslutar säsongen. Om inte Alcen/Manner redan när säsongen tog slut hade klart för sig vilka man eventuellt ville förlänga med så är det rent av dåligt.
Kommentera