Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2331125

Sv: A propósito de nada
Huge: Är det Alcéns primära arbete att kommentera saker som isytor? Alcén, Kangas och Svedman erkänner själva Brynäs dåliga kommunikation.

Det verkar dock som att det har steppats upp. Sen håller jag med om att vissa drar för snabba slutsatser angående lagbygget när det saknas besked.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Nä, det är inte Alcens primära arbete.
Med tanke på all kritik han får och fått för mkt annat så är jag bara lite förvånad över att han ännu inte fått nån kritik från gnällkärringarna för att man bygger om i ERP:en och därmed kraftigt försenar uppspolningen av is.... ;-))
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Äntligen lite goda nyheter från kansliet! Nu väntar vi bara samma besked gällande Molin, Mylläri, Pettersson, Sallinen, Genoway samt antingen Björk eller Hedberg.

Stort tack till Nicky för lång och trogen tjänst kämpandes för märket på bröstet! 👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Sedan är väl ändå Brynäs "nya" organisation på väg att byggas upp fortfarande, så kan vara lite svårt att jämföra det med andra klubbar. Jag är iallafall extremt optimistisk till hela organisationen trots brister i kommunikation, om man nu ska kalla det brister. Det återstår ju att se. Jag tror absolut på detta.
Kommentera