Brynäs IF

714407 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2331578

Sv: A propósito de nada
Huge: Just ja, vi har ju Bergman kvar också. Det hade jag glömt bort. Då känner jag det som uteslutet att vi kan ha kvar både Björk och Hedberg. Björk, Hedberg, Bergman, Johannesson och Lindstein (om nu Johansson kommer). Det känns som om det är lite för osäkert att ha alla dom i ett lagbygge. Skulle iof välja både Hedberg och Björk före Bergman, men nu är han under kontrakt, så....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass: Är inte lika osäker som du på scenariot ifall både Björk och Hedberg blir kvar. Borde funka bra med båda då Björk verkar ha hittat en bättre roll och höjt sitt spel under senare tid.
Blir lite win-win där eftersom en ev ersättare iaf inte lär bli sämre utan snarare likvärdig och med bra chans på ännu bättre.
Magkänslan är ändå att du får som du vill eftersom Björk troligen faller för dom påstådda locktonerna från Columbus, även om han själv inser och räknar med att det inledningsvis blir spel i farmarlaget.
Han är ju i en ålder där en sån chans kanske inte återkommer och ”säkerheten” finns ju alltid i form av ett återvändande och fortsatt spel i SHL om det inte funkar därborta.
Kommentera