Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2332171

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag gillar Niklas, han kan hockey. Hans reportage är bra, hans egen program är bra. Bäst på Cmore är han. Vissa hakar upp sig på att han tillåter fula smällar, även jag ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Smaken är som baken antar jag. Jag tycker han har en rätt föråldrad syn på hockey. Han kan säkert mycket hockey men jag tycker också, framförallt senaste åren, att han blir en parodi på sig själv då han till varje pris ska leva upp till någon slags machoimage. Synd, men jag antar att det är det som genererar klick och reaktioner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: absolut bäst i mitt tycke är Fredrik Söderström men han harvar ju i Allsvenskan i semera! Det finns lite dökött på semera som det skulle sägas upp kontrakt på, ska vi köra en silly på kommentatorerna?
Bort: Lena, Johan, Lûckner sen den där målisen som inte fick guld -99,
In: inte fan vet jag men flytta upp Fredrik ett pinnhål

Helt apropå att det inte händer så mycket för vårat lag just nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: När tacklingsdebatten var som mest ensidig gick han mot strömmen och pratade om tacklande spelares ansvar. Nu gör alla det. Wikegård är en viktig röst inom svensk hockey då han inte är rädd att säga det kontroversiella eller ifrågasätta samtliga aktörer som verkar inom hockeyn. Han påtalar till 90% mjuka värden och sunda värderingar. Sen vill han behålla hockeyns DNA som är kamp och kraft och det vill vi väl alla se?
Lyssnar man bara till det han säger i cmore studion får man en allt för smal bild. Där handlar det om korta utryck utan tid för längre resonemang. Lyssna istället på hur han pratar i Wikegård vs och i hans inlägg på instagram.
Sen vet jag inte om han hade varit rätt som GM hos Brynäs.
Kommentera