Brynäs IF

714176 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2336608

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: LHC har lyxen att ha en bra juniorverksamhet. 3 rookiekontrakt a la 30k + Ratties på 375k blir 465 i månaden utslaget på 4 spelare. Ett snitt på 116,25k vilket är mindre än SHL:s medellön som låg på 121k häromåret.

Om Broc Little blir kvar och får vara skadefri har de en fin förstalina med honom, Ljungh och Rattie.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Huvudet på spiken!

375k för Rattie är hiskeligt, men tack vare deras juniorverksamhet så jämnar det ut sig.
Ogillar LHC kanske mest av samtliga lag och ser dem gärna ryka ur SHL helst igår. Men deras juniorverksamhet ska man inte ta ifrån dem, riktigt imponerande
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Precis lyssnat på podden och det var väl ingenting nytt som sades som man inte redan visste. Det jag noterar är att Alcén numera säger ”vi är intresserade av alla spelare som kan tillföra något”. För ett halvår sedan var han väldigt tydlig med att spelaren måste ha en tydlig önskan att vilja komma och spela för Brynäs. I princip en 180 graders sväng som han har gjort i sättet han argumenterar. Men förmodligen något som var tvunget att göras i den realitet vi lever i. Är man ett notoriskt bottenlag kommer inte toppspelarna stå på kö för att spela i Brynäs. Det tidigare förhållningssättet var helt enkelt ohållbart om vi ska spela i SHL.
Kommentera