Brynäs IF

711070 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2338079

Sv: A propósito de nada
lapad: Nej för fan!
Wännström känns som en typisk brynäsvärvning a la 2018.
31 år och har hattat runt bland flera SHL-lag men inte lyckats. Varningsklockorna borde ringa så de hörs ända upp på åsen…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag vet inte, vi behöver en rightforward och vi behöver ett bättre PP. Där passar Wännström in perfekt. Men var är han idag? Var kanonbra i Rögle innan svår skada, kom tillbaka och var bra i HV (i alla fall enligt fansen) men blev bänkad. Och i Leksand fick han inte ens fått chansen, verkar det som. Därefter lite revansch genom att panga in 33 mål och vinna skytteligan i finska ligan sedan bortskickad från Riga.

Är han så svag i defensiv eller arbetsmoral? Det är inget jag tyckt när han spelade i Brynäs förut i alla fall.

Om Wännström kan gå ner i lön för att få lite kontinuitet i Brynäs är jag inte främmande för att det kan vara en vettig lösning för båda parter men det finns som sagt frågetecken.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Problemet med att värva Wännström är väl att han bör spela i första- eller andralinan. Det vore ett nedköp tycker jag, där måste det in klass. Han känns som en spelare som behöver bra omgivning. Skulle vara om han är extremt billig isf…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Håller delvis med ändå. Skillnaden är väl att Brynäs à la 2018 hade värvat Wännström till en förstakedja bredvid Rödin och Scott.
Dagens upplaga av Brynäs värvar Wännström till en 3:e kedja, men som sagt, en chansning!
Kommentera