Brynäs IF

713139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2341056

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag kan tänka mig att Timashov trivs överallt där han får mycket istid och ges en offensiv roll på isen. Det är nog inte en kille som har svårt att komma in i nya grupper. Det kan ju mycket väl vara så att han förtjänar högre lön än sin nuvarande, men han sköter det inte särskilt snyggt. Det vore synd om han lämnar, men samtidigt inte hela världen för Brynäs del. Han är mer en underhållande spelare än en effektiv spelare, men han tillför kreativitet och underhållningsvärde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ja helt klart att han och hans agent skall ta det med Alcen och sedan hålla tyst ut till de kommit fram till en lösning om det så är en fortsättning i Brynäs eller på annat håll. Detta sätt ger inga pluspoäng hos supportrarna.
Skulle även kunna vara så att de försökt men Brynäs har inte gått med kraven och så tar man detta som sista utväg.
Att gå ut såhär i media innan något är klart oberoendet allt bakom så är lågt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Onekligen lite Palushaj-vibbar på Timashov - en besvikelse. ...Och Palushaj blev ju sedan icke önskvärd i Örebro. Börjar han så bör Brynäs släppa honom direkt. Annars tappar man i lagmoral.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Med nuvarande spelarutbud kan vi få in en betydligt stabilare pjäs bredvid Palve istället för Timashov. Dima kändes sönderläst av motståndarna i säsongsavslutningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Flashig spelare som drar publik, men samtidigt är han väldigt ojämn. Om han nu önskar ett nytt kontrakt bör han ta det med Brynäs och inte med media. Den form av förhandlingstaktik är väldigt osmaklig, då får det vara. Finns massor av högkvalitativa spelare på marknaden som kan göra det lika bra eller bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jäkla trist om Dima drar, han är ju så underhållande att se verkligen.
Fast får vi in en riktig poängspelare istället så är det ju ok, även om det inte är en artist…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Varför skrev han då ett 2års kontrakt till en hyffsad peng om han ändå tänker bryta det om han inte får mer (spekulation)...
Är det det nya..skriva några år och går det bra så "hotar" man att bryta ifall man inte får mera i lön, men går det dåligt så stannar man och får mera lön än man förtjänar...
Win-Win för bara för spelaren.
Kommentera