Brynäs IF

714036 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2341908

Sv: A propósito de nada
Lunkz: Hoppas också på något bättre än Björk. Finns otroligt många tillgängliga KHL-backar som är bättre än honom, men samtidigt kan det bli en kostnadsfråga också.

Ska bli superspännande att se hur Manner utvecklar lagets spel med en mer spelskicklig backuppsättning. Man kommer få helt andra förutsättningar att bygga spelet bakifrån, med viss reservation för att Kinnvall har en jobbig skadehistorik.

De senaste årena har Brynäs haft ett stort antal, oftast mer än halva backuppsättningen, som nästan helt saknade spelskicklighet. Otroligt begränsade i spelet med puck; begränsade i uppspelsfasen, känsliga för motståndarnas forechecking och la i princip bara puckeln i rundeln när Brynäs etablerade spel i offensiv zon. Så kommer det inte se ut nästa säsong.

Samtidigt var spelare som Mylläri och Berglund ganska robusta i närkampsspelet och kunde spela boxplay. Där hoppas jag på tjecken och en ny back, och dessutom kommer Bertilsson att få fokusera på det han är bäst på istället för att spela powerplay. Vi kan nog inte räkna med att Kinnvall & Johanesson är defensiva klippor som sätter stopp i spelet i egen zon och spelar boxplay, men de kommer garanterat lyfta lagets spel med puck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hultström klar för LHC
Kommentera