Brynäs IF

705152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2343158

Sv: A propósito de nada
Trodde knappast att ens hockeyintresse skulle svalna så lätt, men man vill ju snart bara spy över allt jävla gnäll på domslut hit och dit. Tränare som beter sig som treåringar i båsen, spelare som gnäller i varenda intervju, gnäll i varje internetforum, 90% av artiklarna i tidningen är gnäll. Snart fotbollsnivå på den här idrotten med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axelsson: spot on
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axelsson: Håller med om att det börjar bli tjatigt med allt domargnäll. I snitt blir det 3-4 två minutare per lag och match. Vissa är billigare än andra, men det är ju en bedömningssport. Luleå och Färjestad har i princip haft lika många utvisningsminuter totalt på 4 matcher (skiljer en minut). Björklöven hade 3 utvisningar på 4 perioder i sista matchen och alla slutade med att Forsberg fick dunka in mål från samma position. Så man kan ju även lägga fokus på BP spelet istället för domarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axelsson: Enkelt fixat...
- Inga TV-sändningar,
- Inga matchsekvenser får visas på jumbotronen
- Ta bort situationsrummet

Låt domarna ta ansvaret för bedömningen på plats och när det händer och endast närvarande publik har rätt att ha åsikter om händelseförloppet då och där när det händer...

Som förr alltså, hatar all teknik som dödar intensiteten i sporten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axelsson: Håller helt med. Känns så jäkla ovärdigt på något sätt. Så jäkla billigt.
Kommentera