Brynäs IF

714009 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2347121

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman: Din meningsuppbyggnad gör det lite svårt att hänga med ;)
Nej, jag har inte problem med min läskunnighet, jag vet precis vad du skriver. Och som någon skrev tidigare, Liiga är ingen stängd liga.
Vad ska vi ens med HA till om lagen inte har någon chans att gå upp till SHL? Du menar alltså att det ska räcka med att ett lag bygger ut arenan och hittar någon rik sponsor för att ta sig upp? Det låter ju helt horribelt.

Vi tycker helt enkelt olika. Jag tycker att man ska hålla drömmen om avancemang levande, samtidigt som vi utökar SHL. Jag tycker att om man inte presterar som ett lag så får man lida för det och jag hade inte ändrat min åsikt om Brynäs skulle åka ner, det gäller för alla. Jag tycker att det är en dålig idé att sitta säkert oavsett om man presterar eller inte. Det måste finnas någon slags Belöning och konsekvens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag tycker det verkar vara rejält stora problem med läskunnigheten… Jag själv och ROCKS har hela kvällen skrivit att Liiga inte är stängd. Sen kommer din kommentar…;
” Liiga är ingen stängd liga.
Vad ska vi ens med HA till om lagen inte har någon chans att gå upp till SHL?”.

I Liiga finns det ju en möjlighet att gå upp. F-n vad trött jag blir på människor som inte ens orkar bemöda sig att läsa vad man skriver… Läs länken om du orkar…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Bla bla bla ;). ; )
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: håller med dig. Ska inga lag åka ut kommer ligan vara död i januari. Djurgården hade aldrig gjort den satsning som de gjorde. Utan hade gått på semester efter jul. Då det praktiskt taget redan var kört. Lika var det innan play in fanns. Hamnade man i ingemansland med ingen chans till slutspel eller risk för kvalserie var säsongen över. Idag lever säsongerna in i det minsta vilket gör det mer intressant och spännande.

Förstår inte varför man inte vill att lag ska åka ut. Är ett lag kass har de väl inget i högsta ligan att göra :)
Kommentera