Brynäs IF

715129 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2349368

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Om de postar något av Silfverbergs mål är jag övertygad om att en del personer kommer att tolka det som att han är på väg hem. Men det bästa sättet att hantera saken på för Brynäs vore givetvis att ösa på med massvis av inlägg på sociala medier, då säger det sig självt att man inte ska övertolka nåt enstaka. Med det sagt hoppas jag ju att ni "övertolkare" har rätt och att JL verkligen är aktuell för en hemkomst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: På videon med det snygga pp-målet var även Silfver och Järnkrok med. Kanske en hint att de också kommer hem - över sommarlovet alltså.🙂

Eller så var det bara ett klipp på ett mycket snyggt mål. Kul att återuppleva - hade glömt det målet. Behöver inte alltid vara ”de kändaste” målen man visar. Sådana här glömda godingar är roligare att se tycker jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med om allt du säger där. Självklart hade säkert vissa tolkat även Silfverberg som en hemkomst. Problemet ligger i som du säger att man från ingenstans postar detta klipp, för att därefter bara följa upp med något "meningslöst" på Stalder.
Mycket märkligt agerat om man inte VILL skapa trafik och spekulationer!
Kommentera