Brynäs IF

714501 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2349971

Sv: A propósito de nada
Peja: Bra analys av Molin Peja.

Till Anders Berg, Rocks och er övriga som inte minns så hade han även en längre riktigt bra period i Brynäs 19/20 när han snittade över en poäng per match. Sen kom en skada eller sjukdom och spolierade. (26p på 38 matcher blev det)

Men som ni säger, just nu håller han inte för en plats i truppen. Det tror jag inte han får heller.

Tråkigt ändå att bara dissa som ni ofta gör, och ignorera faktumet att han var en bra spelare som bidrog i Brynäströjan, även om det var bara delar av en säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag tyckte det var värt att behålla Molin när Sundlöv förlängde hans kontrakt. Även om han bara var vass i powerplay (det var väl bara enstaka matcher som han var bra i 5mot5), så kan ju ett bra PP avgöra jämna matcher.

Men det är tydligt att Molin inte har fått nån rytm i spelet pga alla skador och att han inte har uppenbarligen inte Manners förtroende. Manner verkar vilja se tydliga roller på spelarna och Molin är ju inte typen som man vill ha i en checkande fjärdekedja, samtidigt som han är för dålig för att spela högre upp. Lite av en lyxlirare iom att han bara är bra i PP. Jag kan köpa att det inte finns plats för honom i Manners lagbygge, särskilt då han är uppenbart missnöjd med att spela långt ner, man har ju sett att han har varit sur i intervjuer och pratat om sin "nya roll" osv.

Jag hoppas han går ner en nivå och kan hitta tillbaka till formen han hade när han var Allsvenskans bästa spelare. Med en bra försäsong skulle han kunna bli tungan på vågen som tar upp ett allsvenskt topplag till SHL. Även om Djurgården ser väldigt starkt ut på pappret så kommer de nog att utmanas av främst MODO och Löven, en formtoppd Molin skulle kunna göra stor skillnad i de lagen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Snacka om gamla meriter Molin håller inte SHL klass även om han heter Molin , och till dig Blå grottan så missar jag aldrig en match och hade höga förhoppningar på Molin när han kom i från Malmö men tyvärr har han inte infriat dom utan han har blivit sämre för varje säsong som går tyvärr.
Kommentera