Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2351759

Sv: A propósito de nada
Davydkin: Apropå spelare som aldrig blommade ut, nån som kommer ihåg Henrik Thegel. Spelade nog iof aldrig nån A-lagsmatch med Brynäs, men var Brynäs bäste i mål/assist i j20 två säsonger i rad. Det med spelare som Jacob Silfverberg, Calle Järnkrok, Anton Rödin, Johan Larsson, Rickard Gynge, Johan Alcén, Joacim Rhodin och Sebastian Wennström i samma lag.
Men själv spelade han aldrig högre än ett par säsonger i allsvenskan, resten i div1.

Men vilka spelare vi hade på juniorsidan då. I samma lag fanns Simon Bertilsson, Niklas Anderssén och Simon Löf på backen och Jacob Markström, Anders Lindbäck, Joacim Eriksson och Daniel Sperrle på målvaktssidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass: Thegel var vass offensivt, men för temposvag och långsam för de högsta divisionerna. I en annan tidsepok hade han kunna varit kung.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass: Prata om effektiv Johan Alcén. 1 spelad match i J20.
3 + 4 den matchen (applåd!)
Uppladdat:

450x300-jh.pngjh.png

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass:Vad sägs om Rickard Gynge för en eller två säsonger , är på slut fasen av sin karriär men en pålitlig måltjuv , i en andra lina med Scott Gynge Timashov , säkert inte allt för dyr och lägga överskottet på en riktigt bra Topp spelare med Rödin och Björnen , bara en fråga ? åsikter tack ?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kopenga Kickass: Var väl Rödin, Thegel och Klas Leidermark som spelade i en kedja som dominerade juniorhockeyn då. Leidermark hörde man inte heller nåt mer av. Thegels största merit måste vara att han var den ledande spelaren när Södertälje tog klivet upp i allsvenskan igen.
Kommentera