Brynäs IF

617504 inlägg · 7877 ämnen

Inlägg #2352195

Sv: A propósito de nada
Huge: I och med att det är dagens, åtminstone hittills, mest gillade inlägg så är det uppenbart fler som tycker det är jobbigt. Men kör på för all del... Jag är ingen golfspelare men man kanske får ett tips på en bra restaurang nästa gång man är på besök i Gävle...
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Men hur jobbigt är det att skrolla vidare egentligen? Letar man efter saker att störa sig på så kommer man att hitta det. Jag tycker inte om golf men har inga problem med att det skrivs om här. Är något inlägg inte intressant för mig så skrollar jag vidare. Men vill man spendera sin dyrbara tid till att störa sig på saker och låta det påverka en negativt så är det ju upp till var och en. Jag har personligen inget utrymme i mitt liv för negativitet.
+10
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ja, det är många som tycker att en massa saker är jobbiga.
Att det må vara dagens hittills mest gillade inlägg säger väl egentligen inte mer än att det finns fler som orkar reta upp sig på en så pass liten skitsak som några golf- och restauranginlägg härinne.
För att få dig på lite bättre humör så kan jag slå två flugor i en smäll genom att rekommendera nåt som har med både golf och restauranger att göra: golfrestaurangen på Gävle GK.
Har svårt att tänka mig nåt som är bättre i matväg om du ämnar besöka staden och få dig nåt till livs....
+3
Kommentera