Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2352589

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Ove var en stor spelare i Brynäs men det var kedjan Molin Larsson Gozzi som man kommer ihåg ( smurf kedjan ) vilket var en dominerande kedja i Elitserien säsongen 92/93 och en starkt bidragande orsak till att Brynäs vann SM guld , men individuellt så tycker jag Dacke var en skickligare spelare och därmed förtjänar att få sin tröja hissad men jag gillar inte ställa Brynäs spelare mot varandra då båda förtjänar få sin tröja hissad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman:
Visst Ove var kung under stora delar 93 men har du helt glömt guld säsongen 99? Där var han en helt lysande spelare och den som nästan alla förknippade med Brynäs.
Gjorde massa snygga mål och framspelningar. Var i en av historiens bästa femmor i Pär Djoos, Per Löfström, Tom Bissett, Janne Larsson och just Molin.
Var kung i många år efteråt också.
Var en viktig kugge i Tre Kronor under säsongen efter och även i VM. Var mot slutet en pappa för övriga unga spelare. Tog ett grymt ansvar defensivt och i BP där han ständigt var ett hot ned sin snabba skridskoåkning och teknik.

Ove borde gått före Dacke som inte gjort speciellt mycket för Brynäs.. då skulle lika gärna en sån som Micke Lind kunna hissas.

Näe tror du missa tätt mycket med Kung Ove.

Skulle inte förvåna mig om Brynäs missat Honken som målvaktstränare. Hoppas innerligt att dom kritar med honom. Men som sagt var skulle det inte förvåna mig om Brynäs som klubb missat honom. Så typsikt Brynäs känns det som.
Kommentera