Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2356606

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:

Lindholm är ju värvad som defensiv back, förväntar mig inte att han skall producera massvis med poäng, Skellefteåfansen jag känner som är ganska många ville ha honom i sitt lag, " en av sveriges bästa defensiva backar enligt några " jag förstår att du inte vill provocera men att påstå att Hellkvist är passe efter 2 säsonger är ju bara ett korkat uttalande, ingen av leksingarna förväntade sig sm guld förra säsongen eller säsongen innan det heller, jag tror inte vi vinner denna säsong heller men jag vill ge laget 10 - 15 matcher innan jag sågar dom, dessutom är målvaktssidan uppgraderad då Armalis kommit in istället för brage som varit rent bedrövligt då han får stått bakom juvonen och kaskisso

Brynäs har värvat klokt och smart och får ni det och funka blir det en bra säsong för er tror jag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattias - 74:
Säger bara att jag tror Lindholm får svårt att hänga med i shl tempot. Läs igen. Bra defensivt. Men svårt att hänga med alla otroligt skridskoduktiga spelare i sarghörn (drar på sig 2 minutare) och i kontringar.

Tror Leksand och framför allt Hellqvist med sina mål och delmål inte alls är nöjd med att ha åkt i kvarten 2 år i rad.
Han sätter ordenligt med krav på hans lag och sig själv.

Hellqvist har väl egentligen inte vunnit nått ännu. Och mer än 2-3 år kan vara jobbigt för vissa spelare. Men kom ihåg att det här är bara nått som jag själv tror och anar.
Tror spelare som typ Zackrisson och nån till rutinerad kan bli rätt less på hans enorma krav.

Ja jag hade inte velat haft armalis iaf. Han är en otroligt överskattad målvakt. Hade stora problem i Djurgården ifjol.
Tror inte han kommer vara riktigt bra igen. Er första keeper (minns ej namnet) kommer få lite mer avlastning. Men Brage är inte en så pass mycket sämre målis än Armalis.
Det står jag för. Har aldrig sett hans storhet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Mycket av du säger är riktigt men det stämmer inte att Leksands fans inte hoppades på guld förra säsongen och säsongen innan , jag har hört massvis med Leksands supportrar skrika om guld och att spela ut Brynäs ifrån SHL , det är bara att gå på ett derby uppe i Leksand och det är det ända du hör , så vi får se hur länge Hellkvist klarar av den pressen och hur länge Leksands supportrar står ut med Hellkvist om inget guld blir vunnet dom brukar ha kort tålamod där uppe.
Kommentera