Brynäs IF

714343 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2356611

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Mycket av du säger är riktigt men det stämmer inte att Leksands fans inte hoppades på guld förra säsongen och säsongen innan , jag har hört massvis med Leksands supportrar skrika om guld och att spela ut Brynäs ifrån SHL , det är bara att gå på ett derby uppe i Leksand och det är det ända du hör , så vi får se hur länge Hellkvist klarar av den pressen och hur länge Leksands supportrar står ut med Hellkvist om inget guld blir vunnet dom brukar ha kort tålamod där uppe.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman:

Det finns en stor skillnad mellan Mattias och de Leksandsfans som vevar på facebook. De går liksom inte att ta på allvar, det var samma typer som registrerade sig här under säsongen 20/21 och skitade med en massa i Brynäsboken. Ett tag var det ju fler Leksingar som skrev här än Brynäsare.

Leksand imponerade rejält på mig den säsongen. Det var en jäkla fart och de kändes nästan lite omöjliga att matcha. Så var det inte ifjol. Jag tror att Leksand och Brynäs kommer fights om samma positioner runt 7-12 i tabellen. Landar Leksand Bemström har de en fördel mot oss, får vi in två bra forwards har vi en fördel mot dem.

Just nu håller jag Leksand forwardsida som vassare än våran. Men våra backar och i synnerhet målvakterna är bättre än Leksands. Armalis har jag aldrig gett mycket för.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman:

Brukar bli ganska mycket hybris i Dalarna ibland men jag är inte en av dom

Jag tippar att vi hamnar 7-10 i år med
Kommentera