Brynäs IF

713578 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2357767

Sv: A propósito de nada
ellis: God kväll ellis jag tar inget lättvindigt och diskuterar gärna Brynäs lagbygge med dig sen att jag står upp för mitt lag mot supportrar för andra lag får du stå ut med , som sagt Brynäs har en av SHLs starkaste målvaktspar och bra backar sen behöver vi förstärka på forwards sidan träffar vi rätt där är vi topp sex du behöver inte hålla med det respekterar jag .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Norrlands flamman:Håller med Ellis de flesta finska toppspelarna har gått någon annanstans där finns inte mycket att hämta.När det gäller svenska toppspelare ligger vi strax för Oskarshamn i näringskedjan så där finns inte mycket att hämta.Är rädd för att det bara blir en spelare till och där låter beskrivningen såhär.
Vi har värvat en spelare med bra karaktär som jobbar stenhårt för laget och älskar att vinna.
Kan bli så att forwardsidan nästa säsong trots Björninen ser tunnare ut.
Detta kan bli fjärdekedjan Ljungkrantz-Birgersson-Kvist
Då kommer vi sakna Sallinen,Danielsson,Pettersson och Molin.
Dessa skulle förmodligen konkurera ut våran fjärdekedja även nästa säsong som inte alls ser lovande ut.
Att våra backar är skickligare kommer dock vara en lite tröst men faktum är om man ser på våran forwardsida jämfört med våra konkurrenter är att vi kommer tillbringa mycket tid i försvarszon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Var tvungen att EP-scouta lite för att stilla abstinens. Snubblade över dessa tre herrar som fortfarande sitter kontraktlösa.
Brendan Perlini, Brett Connolly & Chris Terry.
Säkert ganska osannolika spelare, men väldigt intressanta och naturliga målskyttar!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hörni, hur än laget kommer att se ut och vad dom presterar kommer vi alla att bli varse när allt har dragit igång. Jag tycker att det ser ovanligt lovande ut..men det är fortfarande laget som ska fungera tillsammans. Andra lag kanske ser bättre ut än vårt men om dom inte fungerar dynamiskt spelar det ju ingen roll hur många stjärnor dom har.
Tycker att det är lite tråkigt att tonen har blivit så vass härinne senaste tiden..kan bero på frustration över utebliven information, vad vet jag? Vi är alla brynäsare trots allt (med nåt enstaka undantag) Försök vara lite snälla mot varandra, vi är alla viktiga för klubben i våra hjärtan ❤️
Kommentera