Brynäs IF

712912 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2357897

Sv: A propósito de nada
Olesen & Eklind sitter på kontrakt och vi måste tro och hoppas på att de utvecklas från föregående säsong för att få en bra tredjekedja - vi värvar inte till tredje för att peta ner dessa till fjärde och skapar en besvikelse återigen hos våra egna produkter.

Finns en anledning varför vi inte plockat fram några egna spelare på flera år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
waker: När Brynäs egna produkter kom upp och gjorde succé i A-laget, som Silfverberg med flera, var det inte för att de fick gratisplatser i A-lagstruppen. Det var för att de hade presterat juniorhockey på elitnivå och därefter konkurrerat ut A-lagsspelare genom bra spel i A-laget som deras istid och roller ökade. Jag tycker att spelare som Kvist, Solem och Birgersson har fått väldigt mycket istid i SHL sett till deras nivå. När 90-kullen bildade J20-lag hade de, på sin höjd, platsat i J20-lagets tredjekedja och inte varit aktuella för A-lagsspel.

Nivån på juniorerna måste höjas. Lindstein är dock tillräckligt bra redan nu, han är en supertalang. Det var synd att Hemström lämnade, inte för att han nödvändigtvis hade platsat i A-lagen de kommande åren, men eftersom han är en klasspelare på juniornivå och att bli av med en sådan minskar konkurrensen i laget och nivån på träningarna. Därför är det dåligt, generellt sett, när bra juniorer lämnar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
waker: fast värvar vi ett par spetsar så trycks det ju ned spelare uppifrån så att säga. Kanske att utlåning av Kvist och Ljungen är troligast då
Kommentera

Sv: A propósito de nada
En person på Twitter som hört ett rykte om Filip Zadina till Luleå. Låter lite osannolikt men fan.
Vore ju ändå någon sorts ”trygghet” för Zadina att få samma coach som han haft i landslaget kan man tycka!
Kaskinen (& Sklenicka) lös det, vore en bomb!
Kommentera