Brynäs IF

714165 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2358223

Sv: A propósito de nada
DanneBif1912: När var den senaste gången som Brynäs fick hem en 30-årig ordinarie NHL-spelare med hyggliga stats där bort, som man ju får säga att Larsson ändå har?

Det vore ju konstigt och uppseendeväckande om Larsson vänder hem av den enkla anledningen att det i stort sett aldrig sker under de omständigheterna. Ett långt kontrakt med Brynäs kommer han att kunna få om 2-3 år också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det var inte längesen kommentarer flödade om att JL skulle vara en dålig värvning framåt och man måste hitta bättre spelare, förväntningarna här är alldeles för höga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, alltså vänder Larsson hem ska han ju till brynäs inget snack. Men vad ska vi förvänta oss av en spelare med hans kaliber? Ska han dominera i PP?Jag helt ärligt vet faktiskt inte mer än att han hör hemma i topp-kedjorna.

Han gjorde väl ändå en rätt blek VM-turnering 17-17?
Men sen har han ju aldrig varit en målskytt i NHL. Men inte heller spelat i de bästa lagen.

Nä svårt faktiskt tycker jag. Antar att han kommer tjäna 200k + i brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: om han vill hem nu?? Inte flakka runt där borta..kanske vill ha ett stabilt liv...bilda familj..är ändå 30 bast...rota sig på hemmaplan...kan finnas massa anledningar..långsökt..men har säkert skett förut..ingen som vet hur han tänker..nä...Presentation och kontraktskrivning på fredag ...svarta mot vita👍👍
Kommentera