Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2358956

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Ja finns så mycket man kunnat göra…

* Egen webb med inlog för exklusivt mtrl
* Utlottningar av biljetter och souvenirer till PP
* PP-matcher där PP bjuds på exklusiv upplevelse. Kanske egen pub med subventionerande priser
* Träffar med spelare, besöka omklädningsrum
* Subventionerad bortaresa
* Utlottning av logeplats på match

Har man haft tänket att PP får kosta till en början så har det kunnat bli succé och en kassako i slutändan. Nu vände man på det och hade som huvudsyfte från start att tjäna pengar på privat sponsring… Det håller inte i längden och konsumenten, supportern finner sig själv plötsligt betala pengar varje månad för en unken produkt…

Jag höll ut något år för jag tänkte att jag ändå betalar till Brynäs och att det säkert kommer igång snart. Men trots att de själva medgett att detta varit eftersatt så har man fortsatt att nonchalera sina privatpartners…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: När mitt företag sponsrade Brynäs för ca 20 års sedan (reklam på sargen) då fick man aldrig något tillbaks utöver reklamskylten. När vi kontaktade Brynäs med diverse förfrågningar om olika jippon fick vi svar att man inte har tid med sånt. Om ett företag eller en privatperson bidrar ekonomisk så förväntar man sig något tillbaks. Nu är det så att vi gjorde det för att hjälpa föreningen självklart...
Jag tror att man jobbar fel, man anses vara ett varumärke där sponsorer ska slåss om och inte behöva ge något tillbaks. Jag kanske har fel, inte vet jag.
Jag fortsätter dock bidra trots allt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Bra inlägg om PP. Det finns mycket som man skulle kunna göra med upplägget, i grund och botten är det inte en tokig idé, även om man nog stressade fram den på grund av det ekonomiska läget och hela grejen fick sig en spark i ändan av arkitektens Västerås-flytt.

Just nu fyller PP bara en funktion; du får möjlighet att sponsra Brynäs direkt utan att någonting går till mellanhänder. Det är bra att kunna göra, men i och med att PP är en produkt (även om den alltid var ganska ospecificerad) så förväntar sig folk, med rätta, någonting tillbaka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Många bra saker där, Brad. Maila Svedman!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Mycket bra idéer , tror många precis som jag ,det dras 249:- löpande varje månad och man tänker lite aah de går ju till klubben , men vi får ju faktiskt inget för det , ett par mail om året om ev förändringar ,oftast sådant som läckt här.
Så Brynäs IF uppsträckning , börja ta hand om alla era PP och ta rygg på Bradberrys mycket goda idéer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tycker alla som vill se matchen sändas ska maila Brynäs. Det är helt oacceptabelt att ha en betaltjänst som utlovar större access till laget - och då inte få det. Bedrägeri-varning på det.
Kommentera