Brynäs IF

714109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359250

Sv: A propósito de nada
Back: Håller med om att Alcén gör en stark silly season. Det är roligt att nyförvärven är en bra mix av Brynäsare och "Manners gubbar". Lindbäck, Larsson och Kinnvall är ju Brynäsare som man kan bygga med långsiktigt, med viss reservation för att Larsson kan hamna utomlands under kontraktstiden.

Nu skulle jag gärna se en vass ytterforward och en spelskicklig back. Det sistnämnda blir än viktigare om Kinnvall inte är 100% skadefri. Letten Jaks är en spelare som jag fick upp ögonen för i VM, tror han hade varit ett perfekt komplement till den nuvarande backuppsättningen, men är medvetetn om att ingenting tyder på att Brynäs kommer ta in en till back.

På forwardssidan skulle det smaka fågel med två vassa ytterforwards. Om man bara har råd med en etablerad hoppas jag att man tar in en etablerad och en billigare med krut i bössan - Semjonovs från AIK vore intressant ur den aspekten. Albert Sjöberg i SSK är också en spännande spelare som enligt min uppfattning är bättre än Brynäs forwardstalanger och ju i så falll skulle spela på Rookiekontrakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Finns ju en chans att Gunler kommer tillbaka.
Blir perfekt med en målspruta + gunler
Kommentera