Brynäs IF

714116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359309

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
För att gå långt behöver du en stark trupp där alla kedjor producerar och helt ärligt så bakom top 2 kedjorna i Brynäs så är de inte speciellt starka utan kommer att leva mycket på att top 2 kedjorna levererar poäng.
Med en trupp med en jämnhet på hög nivå likt Färjestad så är behovet av utpräglade målskyttar mindre. Inget snack om det.

Lek med tanken att det inte blir någon ny ytterforward. Då ser Brynäs top 6 forwards ut såhär: Rödin, Scott, Larsson, Palve, Tima och Björninen.
Bakom det då?
Öhlund, Dansken, Eklind och ett gäng junisar. Skrämmer ingen direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster : Tycker väl inte det är helt enkelt att spå vilka som kommer göra mycket mål. Vi kan kolla på några som kom högt i målligan i SHL förra året.

Max Veronneau, 34 mål
Gjorde förvisso 12 mål på 25 matcher i Oskarshamn men innan dess rätt blygsamma stats i AHL och spel i college och inte ens där öste han in mål.

Patrik Karlkvist, 26 mål
Kom från en svag sejour i finska ligan och allsvenskt spel.

Linus Karlsson, 26 mål
Kom också direkt från allsvenskt spel.

Elmer Söderblom, 21 mål
Gjorde 3 mål säsongen innan.

Pontus Andreasson, 18 mål
Kom från allsvenskt spel och inte ens där var han särskilt dominant.

Jag tror mycket handlar om kemi mellan spelarna i kedjan och långt ifrån bara enstaka spelares förmåga att vara en sniper. Även om inte Larsson själv kommer spruta in mål är jag säker på att de han än spelar med kommer ha goda möjligheter att öka sin målskörd ordentligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : En till forward behövs utöver Larsson, säger inte och har aldrig sagt emot!
Kommentera