Brynäs IF

713162 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359317

Sv: A propósito de nada
Jockster : Tycker väl inte det är helt enkelt att spå vilka som kommer göra mycket mål. Vi kan kolla på några som kom högt i målligan i SHL förra året.

Max Veronneau, 34 mål
Gjorde förvisso 12 mål på 25 matcher i Oskarshamn men innan dess rätt blygsamma stats i AHL och spel i college och inte ens där öste han in mål.

Patrik Karlkvist, 26 mål
Kom från en svag sejour i finska ligan och allsvenskt spel.

Linus Karlsson, 26 mål
Kom också direkt från allsvenskt spel.

Elmer Söderblom, 21 mål
Gjorde 3 mål säsongen innan.

Pontus Andreasson, 18 mål
Kom från allsvenskt spel och inte ens där var han särskilt dominant.

Jag tror mycket handlar om kemi mellan spelarna i kedjan och långt ifrån bara enstaka spelares förmåga att vara en sniper. Även om inte Larsson själv kommer spruta in mål är jag säker på att de han än spelar med kommer ha goda möjligheter att öka sin målskörd ordentligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Underbart om Johan Larsson är klar. Vore så kul att få se honom i Brynäs igen. Och angående det här om han är en poängspelare eller ej. Har för mig att han gjorde 36 p sin sista säsong i Bif som junior. Det bör man kunna addera ytterligare minst 10 p till så nog ska det bli en del poäng här…
Men det bästa med Johan är hans vinnarskalle. Han har ju vunnit vunnit alla titlar med Brynäs, J18, J20 och SM. Och har dessutom vunnit VM guld.
Det kommer att vara svårt att gömma sig i hörnen med Johan i laget!
Tycker personligen också att det ska bli spännande att se hur Manner disponerar sina centrar. I mina ögon är t ex Scott en utpräglad center och jag är inte så säker på att JL tar hans plats. Det kan kanske vara lättare att få loss JLs offensiv om han får ta en vinge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Håller med men det ser onekligen mycket bättre ut än på många år. Nu ser jag verkligen fram emot hockey 💪
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:
Absolut, du har helt rätt i att omgivningen spelar definitivt en stor roll i det hela och det jag skriver är mina egna åsikter och det jag säger är att jag anser att Brynäs behöver minst en klasspelare till för att öka chanserna att undvika bottenstriden nästa säsong.
Jag ser ärlig talat inte att någon av Brynässpelarna förutom Rödin då helt plötsligt skulle få ett ryck och vräka in mål, men jag kan naturligtvis ha helt fel.

Sen skall det bli intressant att se om Brynäs kommer att spela en offensivare hockey än förra säsongen för det kommer ju också att ställa krav på en ökad målproduktion.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: kanonbra inlägg, hade inte sagt det bättre själv 🙂
Kommentera