Brynäs IF

713218 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359453

Sv: A propósito de nada
Luddf: Dom har nog lite mer information, annars vore det skamligt.

Kluven till Leo, erfaren, vinnarskalle och ledaregenskaper, men samtidigt ganska gammal, mer risk för förslitningsskador och poängproduktion är väl sådär. Går också lite emot JA värvningsstrategi med utvecklingsbara spelare i en bra ålder. Behövs det verklingen mer erfarenhet i det här laget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag känner ändå att jag litar till 100% på Manner här. Han hade Komarov i landslaget den gångna säsongen och följaktligen har han ju järnkoll på vilken nivå Komarov håller och hur han skulle passa in i dagens Brynäs.

Känns ändå bra att alla värvningar vi hittills gjort är inga ”Bengtzén-chansningar” där man skjuter från höften med en spelare man knappt sett spela. Antingen värvar vi spelare som någon i tränarstaben har haft sedan tidigare, eller så värvar vi gamla brynäsare som såklart alla känner till och vet kapaciteten på. Det är väl egentligen bara Johannesson som inte följer det mönstret, men där förstår jag det som att Alcén har scoutat honom noggrant, samt att Hansson (vår analytiker) har gjort statistiska analyser från säsongerna i Rögle.
Kommentera