Brynäs IF

713182 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2359654

Sv: A propósito de nada
Vad gäller egentligen imorgon?

”Svarta mot Vita är gratis för alla Brynäsare och det är fri sittning i arenan – först till kvarn! OBS: Du måste boka din plats till matchen”

Är det fri sittning eller har man numrerade sittplatsen som man har bokat?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Det är numrerade platser som gäller. När du går in och bokar får du välja var du vill sitta. Nu är det nog ganska få kvar efter Larssonbomben.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: man bokar ju som när man köper biljett, du får din plats..lär ju vara den som gäller, varför ska man annars hålla på och välja vart man vill sitta🙂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Jag tror att man måste boka en biljett, men sen får du sitta var som helst. Ungefär som ståplats funkar normalt sett, onumrerade platser. Du har en biljett så du får komma in på arenan, men ingen reserverad plats.

Inte säkert men så tolkar jag det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pigalle: De har nog formulerat det lite ”eljest” (som norrbottningar säger). Antar att det är fritt att välja plats gratis och då boka biljett till den - men sedan är det den gratisplatsen som gäller.
Misstänker att de styrt upp detta med fasta platser/entrekoll i år som ett led i att man nu kör för fullt med barer och restauranger?
Ser fram emot detta! Lite som dagen före julafton.
Kommentera