Brynäs IF

715790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2360032

Sv: A propósito de nada
Alltså Hockey tutto(????)

Måste väl kvala in som sämsta hockeypodden? Ett gäng sthlmspolare som sitter och drar internskämt och är EXTREMT dåligt pålästa på SHL. Sen säger man att man INTE ska fokusera på HA men på Fimpens begäran kan man beröra DIF lite kort… Det blir 20 minuter om Djurgården plus intervju i studion med både Stoppel och deras materialare…

Brynäs nämner man som kandidat att åka ur. Fine! Men det lyser igenom att man har precis NOLL KOLL. Ingen koll på nya mv-sidan eller den uppgraderade backsidan. Johan Larsson och Komarov är de enda man nämner.

Fan oförlåtligt att vara så dåligt påläst i en podd som ska verka med nationellt fokus…👎

Här har man hittat en sysselsättning för gamla avdankade föredettingar. Lyser igenom att de gör detta för sin egen skull…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Det finns hur många grabb & flabb-poddar som helst. De cashar in 300 spänn i timmen och fortsätter att flabba hela vägen till banken efter det.
Bedrövligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Spot on!
Jag har länge varit inne på att det hade varit roligt att dra igång en Brynäspodd, kanske med några här från Hockeysnack eller bara andra inbitna fans.
Och jag kan säga att när jag hörde det senaste Hockeytutto som du syftar på, så har det nog aldrig varit närmre att jag drog iväg ett ”Någon som vill starta en Brynäspodd” här på HS😅
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Wihlbacher kör ju Tutto Balutto med fotboll. Där är han lika vass som han är dålig i hockeytutto.

Dessutom så är Wihlbacher SSK:are i hockey. Och Die Hard AIK:are.
Denna gör dom bara för att Dick ska ha nått att göra.
Dick är komplett usel som poddare.

Och att Bettson pröjsar antagligen bra.

Fimpen är bra i FemteFemman.
Lär bli en del HA i den podden i vinter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Har inte hört podden själv, men det låter ju som en riktigt risig skitpodd. Jag kör på Sanny och Höken, Abris och Ros (för Abris medverkan) och lyssnar på femtefemman när inget annat finns att tillgå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Word. Patetisk ursäkt till hockeypodd. Klubben för inbördes beundran. Några djurgårdare och en fotbollssnubbe som hellre pratar om sin semester än hockey. De sa även att de trodde att Komarek var klar för Brynäs ”och han är ju bra”. Förmodar att de syftar på Komarov. Nä, de har noll koll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:

Dessutom tror de att det är Komarek Brynäs värvat.

Jag fattar inte heller hur man kan vara så taktlösa att bara ha stockholmare som håller på Djurgården. Det är vidrigt.
Kommentera