Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2360636

Sv: A propósito de nada
Khall92: Jag tyckte bara ett det är är lite speciellt med en Ryss och en Ukrainare i samma lag i dagsläget, ingenting annat än så. Jag utgick bara från att de har ett medborgarskap i respektive land och jag har inte fördjupat mig i det hela mer än så. Fint annars tänkte jag att sporten förenar men det gäller visst inte här på HS där det blev ramaskri.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: ”Jag tyckte bara ett det är är lite speciellt med en Ryss och en Ukrainare i samma lag i dagsläget”

Kan hålla med om att det hade varit lite dålig fingertoppskänsla om det hade varit en ryss och framförallt om denne tex öppet stöttar ryska intressen.
Men Brynäs har ju haft en värdegrundssväng nyss, då har nog Alcen koll på detta, och skulle alcen inte ha det så jagas killen ju även av andra shl-klubbar som jag förstår och det väl samma PK-åsikt som gäller för den värvningen i en klubb som en annan.
Sedan så kan väl en spelare från vilken nation som helst stötta kriget, men det måste ju lösas av klubbledningen.
Men till slut måste ju Dima som alla arbetstagare, om klubben/arbetsgivaren väljer att inte agera PK, tvingas acceptera människan före politiken/åsikten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Du lägger ju upp det som att det vore omöjligt att ha en ryss och ukrainare i samma lag. Fråga honom du hur mycket ryss han anser sig själv vara. Troligtvis inte mycket alls.
Kommentera