Brynäs IF

713283 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2363384

Sv: A propósito de nada
Nån mer än jag som tycker tränartrion matchar backarna lite fel?
Tycker att man under stora delar ifjol spelade med för många backar. 4 backpar. Tycker inte spelare som Berra, Kinnvall och Sklenička kommer till sitt rätta jag då.
Visst att serien är lång och att man måste ha killarna igång. Men jag tycker att 3 backpar med 1 extra som får lite speltid kan räcka.
Är jag fel ute? Vad tycker ni andra?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Kunde inte hålla med mer! Hattigt med 4 backpar, det bästa ska spela mycket för det orkar dom. Tror inte spelarna själva tycker det är speciellt skoj att gå på 4 backpar heller. Kommer ju aldrig in i matchen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Håller helt klar med dig.
Har själv spelat back och att vara 4 backpar på en match är värdelöst, man kommer inte in i matchen på samma sätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Tror det mer verkar handla om Manners ledarskapsfilosofi där han vill att alla ska känna delaktighet. Istiden fördelas ju inte jämt ändå så det spelar ju egentligen ingen roll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Tycker du är rätt ute, såklart räcker det med att köra tre backpar med en som får hoppa in lite då och då. Med fyra backpar minimeras istiden för vara bästa backar och de får det svårare att komma in i tempot. Förstår Manners "alla ska med", men det blir till last för laget och poängutdelningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Instämmer. Hoppas vi under säsong och eventuellt slutspel matchar de bästa hårdare. Tycker sjunde/åttondebackarna mer bör agera försäkring om någon går sönder/är borta. Tänk att Victor Hedman spelade ca 25 minuter per match under slutspelet sist. Visserligen har vi ingen Hedman men på elitnivå måste man använda sina starkaste resurser. Men staben vet väl bäst. Hoppas de tar rätt beslut oavsett vad det är
Kommentera