Brynäs IF

715011 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2363388

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Tror det mer verkar handla om Manners ledarskapsfilosofi där han vill att alla ska känna delaktighet. Istiden fördelas ju inte jämt ändå så det spelar ju egentligen ingen roll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz:
Det är där Manner måste ta kliv. Man kan inte alltid vara Hakuna Matata i ett proffsigt, professionellt A-lag i högsta serien.
Han måste kunna bli en mycket bättre matchcoach.
Med det sagt korta bänken vid tillfällen det behövs, matcha bästa spelarna för dagen oftare, våga sätta "stjärnor" åt sidan, våga ta tidiga TO, röra om i femmor/backpar/kedjor om matchbilden är fel, spela "rätt" spelare med varandra och på rätt positioner. Tänker främst på kedjan vi har just nu med Rödin-Palve-Scott. Han säger ofta att man anfaller med 5 man och man försvarar med 5 man. Men då kan ju centrar som inte kan teka som typ Ölund/Birgersson och till viss del även Palve gå på kant. Så kan Larsson och Scott teka. Därmed fler vunna tek, större puckinehav och ett bättre tryck i anfallsspelet.

Tycker egentligen det är Manners akilleshäl. Att han inte är nån bra matchcoach. Det enda egentligen Manner försökte förändra ifjol var att byta ut målisen några enstaka matcher...

Ska vi växa som lag med alla bra spelare som kommit in så gäller det att hela tränartrion tar kliv också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zzz: Jag tycker det är olyckligt. Varför ge en spelare som Bergman 5 minuters istid i tävlingsmatcher när man har betydligt bättre backar som skulle orka ta den istiden?
Kommentera