Brynäs IF

713386 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2363482

Sv: A propósito de nada
DanneBif1912:
Skulle vilja påstå att om Timrå hade haft en av våra målvakter så hade man varit och nosat på en topp 4-6 placering.
Man har bra backar!
Eronen kommer bli en väldigt positiv överraskning för svensk publik. Detsamma gäller min favorit back Stenqvist.
Dessutom har man LaLeggia och Svensson kvar. Plus Erixon som är som vår Hedberg typ. Och en frisk och hel Strömberg. Och juniorerna på backen är inte heller fy skam.

Tror iom denna värvning. Som jag förutspådde redan när jag gjorde mitt långa inlägg om alla lags laguppställningar där jag blev hånad av Axle för jag tog med Dahlén... Kommer göra så att vi kanske kommer komma efter Timrå i sluttabellen. Tror om jag får rätt så kommer man starta shl säsongen med JJ och Rautio. Men det blir inte dessa 2 som avslutar säsongen. Tror dom kommer göra en FBK. Ta in en riktigt vass 1a keeper.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Håller med dig. Backsidan vi har är lite väl hårt kritiserad av vissa utifrån. Visst ingen topp 6 backsida, men ändå bra balans på det defensiva och offensiva.
Målvaktssidan är vår akilleshäl som sagt. JJ har rn bra högstanivå men för låg lägstanivå, framförallt är han extrem dålig på att läsa spelet när han skall ut och hämta puck och spela med klubba. Är ett gäng sekvenser mest varje match han håller på att ge bort mål.
Vad gäller Rautio så är jag inte helt 100 på vad vi får för målvakt, bara känslan av att han inte har högstanivån att bära ett SHL lag över en hel säsong heller. Jag är vrålnöjd om vi klarar play in faktiskt!

Det som är lite tacksamt är väl att just målvakt är något som går att förändra under säsong och som kan göra snabb stor skillnad. Gentemot att endast få in en forward eller back som ibland skall försöka förbättra ett dåligt försvarsspel eller offensivt spel, som inte alltid slår lika väl ut.

Vad gäller Brynäs så tycker jag ert lagbygge har en bra mix och att ni bör slippa oroa er för negativt kval ganska snabbt in i säsongen. Er akilleshäl om ni skall in i topp 6 leken kan kanske bli målskyttet?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: ser att dom ska ha in pengar för dahlen från företag och ev swishkampnjer m.m,,kommer å bli klar i sep enligt madhawk
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: vi får nog nöja oss med dom vi har. Kan aldrig tänka mig att det finns pengar till en ny målis! Det skulle vara om vi hittar en ny Kapanen då, på någon bakgård i Europa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: tänkte på en sak, vilket inte alls är omöjligt...Corona igen, stänger ner..max 50 på läktaren typ 75% av säsongen,, då kommer det skita sig rejält för dom som satsar..dvs nästan alla
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: jopp, vi halkar efter dom flesta som varit efter oss allt som oftast...får nog fan det jobbigt iaf oavsett vad vi får in..jag kommer fan å inte ha mer förväntningar denna säsong än att undvika kval...får bli så
Kommentera