Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2363500

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Håller med dig. Backsidan vi har är lite väl hårt kritiserad av vissa utifrån. Visst ingen topp 6 backsida, men ändå bra balans på det defensiva och offensiva.
Målvaktssidan är vår akilleshäl som sagt. JJ har rn bra högstanivå men för låg lägstanivå, framförallt är han extrem dålig på att läsa spelet när han skall ut och hämta puck och spela med klubba. Är ett gäng sekvenser mest varje match han håller på att ge bort mål.
Vad gäller Rautio så är jag inte helt 100 på vad vi får för målvakt, bara känslan av att han inte har högstanivån att bära ett SHL lag över en hel säsong heller. Jag är vrålnöjd om vi klarar play in faktiskt!

Det som är lite tacksamt är väl att just målvakt är något som går att förändra under säsong och som kan göra snabb stor skillnad. Gentemot att endast få in en forward eller back som ibland skall försöka förbättra ett dåligt försvarsspel eller offensivt spel, som inte alltid slår lika väl ut.

Vad gäller Brynäs så tycker jag ert lagbygge har en bra mix och att ni bör slippa oroa er för negativt kval ganska snabbt in i säsongen. Er akilleshäl om ni skall in i topp 6 leken kan kanske bli målskyttet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sputnik:
Sen ska man även komma ihåg att ett bra lag och bättre backsida än ifjol och även bättre centrar så får målvakterna bättre hjälp och på så sätt blir dom också bättre.
Kommentera