Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2364213

Sv: A propósito de nada
Vill inte ha ännu en säsong där Rödin ska stå i så mycket centrum. C på bröstet, förstakedjan och att "han ska göra det". Tydligt att han känner det själv och att det blir förväntningarna man sätter utifrån också. Finns flera skäl till att han är olämplig som C, en orsak har vi sett idag med den onödiga utvisningen när vi har en 2 mot 1.

Defense first är något Brynäs länge har behövt jobba in och som är skillnaden mot konkurrenterna enligt min mening, det sitter djupt i vår förening. Vi vill för mycket framåt, tänker för mycket framåt. Där blir Rödin helt fel som frontfigur. Frustration växer onödigt lätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
honken21: Rödin fixade en Leksandsutvisning i första perioden. Visst drog han på sig en utvisning själv också men det går +/- 0. Tror ärligt talat att Brynäs powerplay hade blivit mycket bättre om man gett Rödin mer puck istället för att allt ska kretsa kring Palve. All statistik från föregående säsong tyder på det. I början av säsongen byggde man PP mycket kring Rödin, sen blev det Palves one-man-show med ligans sämsta PP som konsekvens. Då var Rödin ofta förpassad till att stå framför målet.
Kommentera