Brynäs IF

713987 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2364555

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller helt med! Ju sämre det går ju mer behövs supportrarna. Att visa vi finns för laget oavsett hur det går.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
UbbeNils: ja finns många Brynäsare som skulle behöva backa tillbaka några steg i vad dem skriver, kolla Timrå, Leksand, till och med HV71 supportrar, Allsvenskan eller SHL så har de gått på matcherna och stöttat klubben, får vibbarna av flera härinne genom åren som njuter mer när det ser dåligt ut än när det går bra.
Kom med era åsikter kring hur ni tyckte spelet såg ut, men att sitta och bråka med andra Brynäsare om hur dåliga vi är? nej det finns 0 värde i det skapar bara massa onödigt smutskastande, kolla bara Andrén förra året som tydligt tog åt sig kring all skit vi skrev, tror inte Brynäs ledning tyckte det såg bra ut med Andrén i kassen behöver dock inte gå så långt som det ofta gör

tycker folk ska höja sig, och håll tillbaka ibland skit i att skriva när frustrationen är som högst tänk efter några minuter först
Kommentera

Sv: A propósito de nada
UbbeNils:
Ja nått liv liknade det Tegera hade ikväll kommer knappast vi ha i Rinken imorgon. Snacka om död publik i Gävle och en klack som är under all kritik. Till och med Sandvikens fotbolls lag har en bättre och mer högljud klack.
Sittplats ska vi inte ens tala om. Dom få gånger jag går på hockey i Gävle så skriker jag kan jag lova. Men då sitter jag. Alltid får man onda ögat från nån velig slipsnisse då.

Lika tyst som i graven är det i Monitor ERP arena.
Och imorgon lär man höra när spelarna ropar på varandra.
Kommentera