Brynäs IF

710903 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2367838

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ja jo men är det en spelare som Komarov brynäs behöver? Brynäs behöver en som ligger topp 2 i interna poängligan. Rödin är en av de 2. Komarov kommer inte ligga topp 2. Det är jag tämligen säker på.

Han skulle förmodligen bidra i brynäs men det är inte som målskytt och det är där problemet ligger nu. Dessutom är han leftare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Khall92: Kanske sant. Men för min del hellre Komarov än typ en HA-poängspelare som kan sluta likt Olesen. Men får man välja mellan Komarov och nämnda Justin Bailey eller Rocco Grimaldi exempelvis så faller valet på någon av sistnämnda. Dock har vi väl inte hört några officiella rykten om att de siktar på SHL... hade gärna sett rök först
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Khall92: frågan är om man inte har ett brett lag med många som kan göra mål?

Rödin har väl 15-20 kassar i sig
Timashov 15?
Larsson 10+
Björninen 10+
Palve ~ 10
Scott ~ 10
Kinnvall ~ 10
Ölund ~ 10
Olesen ~ 10
Eklind ~ 10

Givetvis ser man helst en som kan komma in och stänka dit 15-20 mål. Men får vi in en som kan göra 10+ så har vi ett brett lag anser jag. Kanske inte det flashigaste men många som kan vara med och bidra.
Sedan tycker jag att man kan förlänga med Sallinen till en billig peng (som gjorde 8 mål förra säsongen) och sätta honom i 4:e kedjan för att stabilisera upp där
Kommentera