Brynäs IF

715370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2371638

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Så nu börjar du spy hat mot Alcén över ett rykte? Och du förstår väl bättre att det inte bara är att köpa spelare. Spelarna måste ju också vilja spela i Brynäs och framförallt SHL, som inte har det bästa ansiktet utåt just nu. Om Loui nu skulle stämma så är han ju klart bättre än Komarov eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Spacebb:
Absolut låt mig spy över Alcéns tänk som jag vet inte kommer hålla över tid!
Tänket att ha Kvist, Ljungen och Birger på topp 12 forwards kommer inte alls slå väl ut!
Tänket att gå in i som det ser ut nu i shl säsongen med 9 shl mässiga forwards kommer inte slå väl ut!
Tänket att vänta, vänta och vänta och åter vänta på "rätt" spelare gör att den spelaren som kommer komma in får en väldiiiiiigt stor press. Kommer inte slå väl ut!

Alltså jag tycker att Brynäs och Alcen värvat skit bra spelare. Men har ett helt jävla galet tänk kring forwards och även Manner och ledningen.
Man kommer inte göra spelare som Kvist, Ljungen (som inte ens var vass i Allsvenskan) och Birger till en tung och stabil 4e kedja som den kedjan ska ha och vara. Dessutom är det nog det dummaste jag sett ett team göra i att sätta shls bästa tvåvägs forward som lirat center under 10 år i världens bästa liga på en kant. Dessutom har man alldeles för stort hopp på Scott som tydligt visat att han är på väg utför.

Alcén har gått hårt åt på spets. Vilket varit bra!
Men hade det inte varit bättre med tex en billigare och kanske sämre målvakt än Veini ihop med Linpan. Och att man istället gått hårdt på bättre breddspelare i en 4e kedja!
Typ haft kvar Sallinen från start och ytterligare en hårt erfaren stabil 4e kedja spelare. Plus en målskytt som sista forward.

Tycker jag gett Alcén enormt med positiv kritik för hans silly. Men jag tycker att det lilla sista som jag nämner att han faktiskt slarvat i och har på tok för höga tankar om forwardsuppsättningen.

Komarov är en mycket bättre och nyttigare spelare än Loui!
Kolla bara den profil och den inställning som Leo har kontra Loui som jag tycker framstår mer som en lite seg diva. Där är alltså Komarov mycket bättre än Loui. Bägge rätt tröga men skiljer ljusår från inställning på bägge dessa.
Kommentera