Brynäs IF

716206 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2377975

Sv: A propósito de nada
Det måste ju bli rejäla avstängningar på uppenbara filmningar, minst 5 matcher. Annars kommer vi aldrig få bort otyget. 5000kr är ju ingenting för dessa välbetalda herrar.

Tyvärr är det ju en horribel utvisning i kombination med Kvist indian som fäller avgörandet idag. Innan det hade vi ju momentum efter Berras kvittering
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tror BIF forumet snart kan skriva en tegelstensroman om all jävla otur vi har haft de sista 5 åren..Vi måste ha världsrekord i felaktiga domarveslut..stopp och ribbskott..
Alla borde väl se att vi saknar målskyttar.
Ett jävla misstag och vi blir straffade dubbelt pga att vi inte sätter våra chanser...Att det är Berra o Kvist som gör våra mål idag är skrattretande...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: precis, 5.000 kr, är ett skämt, 5 matcher är rimligt, måste få kosta.

Spelarna i SHL ska vara förebilder. Hockey får inte bli som fotboll. En sport som pratar om ”fair play” och där man får höra ”att det var kontakt, därför straff” från alla experter typ, får mig att stänga av tv:n.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ofattbart hur SHL låter Shinnimin svärta ner ligan år efter år med sin filmande fotbollshockey. Ska inte hockey vara en tuff, hård och ärlig sport?

Fotboll orkar jag knappt med längre, det är bara filmande, maskande och noll närkamper. Är det dit vi vill?

Nä, stäng av storfilmare som Shinnimin 5-6 matcher och städa upp ligan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Ja, det var trist att se Kvists indianare. Att försöka passa en markerad spelare precis innanför egen blå är ju verkligen ett juniormisstag. Håller inte i SHL.
Kommentera